Diensten

D O E L G E R I C H T A D V E R T E R E N
op de grootste erotische advertentiesite van Nederland!

Effectief online adverteren, uw merkbekendheid vergroten of uw eigen bezoekersaantallen op uw site verhogen door het inzetten van het Sexjobs platform. Kortom: relevante boodschappen op het juiste moment voor de juiste personen. De massa, uw doelgroep, bereikt u niet meer met ongericht adverteren!

Sexjobs.nl is de grootste advertentie site in Nederland voor iedereen die diensten aanbiedt in de erotiek branche. Zowel particulieren als bedrijven maken volop gebruik van Sexjobs.nl. Vraag en aanbod van allerlei soorten erotische diensten vindt plaats op deze virtuele marktplaats. Met dagelijks enkele tienduizenden bezoekers en meer dan 200.000 advertenties is sexjobs.nl een zeer belangrijke site voor de aanbieders van erotische diensten, waaronder zelfstandig werkende dames van plezier, als ook clubs, prive huizen en massage salons.

Echt effectief adverteren

Sexjobs.nl is een product van Tease Media, een joint venture van Nederlands grootste online adult entertainmentbedrijven. Met topmerken als Sexjobs, Kinky, Hookers en Sexmarkt zijn zij toonaangevend in de zogenaamde user generated content-sites op de Nederlandstalige adultmarkt.

Als ondernemer bent u iedere dag veel tijd kwijt om uw zaken te behartigen. Vaak heeft u dan geen tijd of zin meer om dagelijks uw advertenties, website of banners te wijzigen. Bij ons hoeft u dit ook niet te doen! Wij begeleiden u van A tot Z en geven gratis vrijblijvend advies op maat. En hebt u bijvoorbeeld geen banner of website of kunt u maar niet de juiste tekst verzinnen? Wij helpen u graag!

Wat zijn de mogelijkheden?

Adverteren op Sexjobs.nl kan op verschillende manieren. Zo kunt u uw advertentie dagelijks (laten) plaatsen in een passende rubriek tot en met een compleet op maat verzorgde reclamecampagne met wisselende banner posities op Sexjobs.nl en eventueel op andere websites binnen ons portfolio.

Wij geloven in ons product en in het bereik ervan. Sexjobs.nl werkt voor onze adverteerders. Graag willen wij iedereen een kans geven om te adverteren op de juiste plek voor het juiste publiek. Vandaar dat we flexibel zijn in het creëren van eventueel gewenste reclameposities. Dus hebt u een specifieke wens? Schroom dan niet om het ons te vragen.

Een uitgebreide brochure met voorbeelden en mogelijkheden kunt u hier downloaden ; informatie adverteren op sexjobs.

Contact

Voor alle andere mogelijkheden of een gratis vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs kunt u met ons contact opnemen via: sales@teasemedia.nl.